Nieuwsbrief Barnard Poëziepad Rozendaal

Civis Mundi Digitaal #51

Barnard Poëziepad in Rozendaal


Het Barnard Poëziepad in het paradijselijke Rozendaal (Gelderland) is bijna klaar. Zoals we u al eerder lieten weten zal de opening op 8 oktober 2017 plaatsvinden.
Graag nodigt Dichter in Beeld u uit voor dit evenement. U bent van harte welkom.

 

 

8 oktober 2017 opening Barnard Poëziepad


Ter gelegenheid van de ingebruikname van het Barnard Poëziepad hebben we het genoegen u uit te nodigen voor een feestelijke bijeenkomst op zondag 8 oktober 2017 om 14.30 uur in de Protestantse Kerk van Rozendaal. Hieronder vindt u het (korte) programma. We hopen dat u in de gelegenheid bent om op onze uitnodiging in te gaan. Als het mooi weer is zult u ook veel genoegen beleven aan een wandeling langs het Barnard Poëziepad.

We ontvangen u zoals gezegd graag in de Protestantse Kerk van Rozendaal. Deze is gelegen aan de Kerklaan 15 te 6891 CM Rozendaal (Gelderland).

De korte opening wordt opgeluisterd met enkele voordrachten.
Het programma start om 14.30 uur en ziet er als volgt uit:
 

  • 14.30 uur:  Welkom door Dichter in Beeld.
  • 14.35 uur:  Frans Ort spreekt u kort toe. De heer Ort is naast  poezieliefhebber ook lid van het werkgroepje dat het BPP mede vorm hielp geven. Bovendien is hij dominee in Rozendaal.
  • 14.45 uur:  Benno Barnard
  • 14.55 uur:  muzikaal intermezzo
  • 15.05 uur:  Huub Beurskens, onlangs genomineerd voor de ECI-literatuurprijs, spreekt over poëzie. Zijn ’Eindeloos Eiland’ staat op de ECI-shortlist 2017.
  • 15.05 uur:  Slotwoord door Anton Logeman, wethouder cultuur Rozendaal. Hij zal tevens de eerste zuil nabij de kerk onthullen.
  • 15.15 uur:  Napraten onder het genot van een drankje dat u door Dichter in Beeld zal worden aangeboden.

 
Daarna is er natuurlijk gelegenheid om op eigen initiatief het Barnard Poëziepad te verkennen. Dichter in Beeld biedt u daarvoor een routefolder aan
 
We hopen op uw komst.
 
Namens Dichter in Beeld,
Gert Boonekamp en Gijs van Elk