Vrouwen inspireren elkaar met wijsheid op Internationale Vrouwendag

Civis Mundi Digitaal #79

 

Twee Nederlandse vrouwen lanceren samen met nog 16 andere vrouwen uit de hele wereld een boek waarmee zij lezers aansporen dat boek te kopen, te lezen en vervolgens door te geven via de filosofie van Pay it Forward . Ze brengen hiermee een golf van hoop en inspiratie op gang om één miljard vrouwen te bereiken.

Alle 18 vrouwen delen een keerpunt uit hun eigen leven naar aanleiding waarvan zij een brief schrijven aan hun jongere zelf. In die brief spreken zijn hun hoop, wensen, wijsheid, kennis en inspiratie uit bij wijze van reflectie hoe zelfs de meeste donkere momenten leiden tot een transformerend inzicht.

Loubna Zarrou, de Authentic Self Connector uit Den Haag, en Saskia van de Riet, de Legacy Content Builder uit Meppel, hebben zich uit volle overtuiging aangesloten bij de snel groeiende wereldwijde beweging onder de naam “Women of Contribution” om dit compilatie-boek uit te brengen onder de titel “The Pay it Forward Series: Notes to my Younger Self - volume 2”

Lezers geven het boek door aan iemand anders en wel met een persoonlijke boodschap op een speciale daarvoor ontworpen pagina aan het begin van het boek. Dit kunnen familieleden, collega’s, vriendinnen of zelfs volledig onbekenden zijn. De essentie van deze filosofie is om zo een bijdrage te leveren aan het bereik van 1 miljard vrouwen, die zich kunnen laten inspireren, motiveren of aansporen op basis van hoop, wederzijds begrip en verbinding.

Loubna zegt: “Geef nooit op als het over jezelf gaat. Blijf volhouden en weet dat er licht aan het einde van de tunnel is. Het voelt waarschijnlijk niet zo, maar heb hoop. Morgen zal beter zijn dan vandaag. In alles wat je overkomt, zitten lessen.”

Saskia deelt: “Het is je persoonlijke verantwoordelijkheid is om de regie te nemen over je eigen leven. Wanneer je dat volledig omarmt, dan brengt je dat geluk, blijdschap en vrijheid. Wees nooit bang om te uiten wat er in je leeft, zolang je spreekt vanuit je hart en de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.”

De Kindle-versie van dit boek is op 1 maart gelanceerd en heeft op die dag in Nederland in drie categorieën op Amazon bestseller status behaald. http://bit.ly/PayitForward_NL en de paperback wordt gelanceerd op Internationale Vrouwendag, op 8 maart op een historische locatie in Windsor, Engeland http://bit.ly/Destined_NL.

 

bio in 100 woorden

Saskia van de Riet is oprichter van Stichting BlogAtelier en staat bekend als de Legacy Content Builder voor vrouwelijke ondernemers die hun zakelijke content intuïtief en vanuit het hart willen schrijven. Zij biedt systemen, strategieën en support vanuit haar visie: Live, Love & Leave your Legacy. Met meer dan 30 jaar werkervaring in een taal-georiënteerde en zakelijke omgeving, zowel in Nederland als in Engeland, helpt zij ondernemers zichzelf te bevrijden van de obstakels die authentiek schrijven van zakelijke content in de weg staan.

Loubna Zarrou is oprichter van de Authentic Self Community en staat bekend als de Authentic Self Connector voor ambitieuze professionals die het beste uit zichzelf willen halen. Met ruim 18 jaar werkervaring als IT-er en verandermanager bij de Rijksoverheid helpt zij professionals los te komen van het gevoel vast te zitten in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling gebruikmakend van de wetenschap van geluk.

https://blogatelier.nl/

https://www.authenticselfconnector.com/