Transformatief coachen

Civis Mundi Digitaal #60

Aankondiging van: Robert Bridgeman, De essentie van Transformatief Coachen. Uitgeverij Oorsprong, Deventer.

Ruim 9 jaar onderzoek ging eraan vooraf en circa 1000 mensen waren betrokken uit meer dan 20 landen. Het boek ’De essentie van Transformatief Coachen’ is geschreven voor alle coaches (in opleiding), healers, psychologen en andere professionele behandelaars die de essentie van transformatief coachen willen doorgronden en hun cliënten de weg terug naar zelfrealisatie willen wijzen. Robert Bridgeman (auteur, verkocht 12.000 boeken) houdt op 12 juni in Zwolle een boekpresentatie met bijzondere gastsprekers die hebben samengewerkt tot realisatie van het boek.

Transformatie experts als Jan Bommerez (auteur, verkocht 100.000 boeken), Ans Tros (creatief directer School voor coaching) en Michael Pilarczyk (auteur, verkocht 30.000 boeken), zijn unaniem enthousiast over dit nieuwe handboek dat niet zou mogen ontbreken in de boekenkast van elke coach, therapeut of psycholoog. Niet eerder gaf een onderzoek met daaruit voortvloeiend boek een zo compleet en helder beeld van het transformeren en optimaliseren van mensen op fysieke, emotioneel, mentaal en zelfs spiritueel niveau. De essentie van transformatief coachen is doorspekt met getuigenissen van een deel van de 1000 mensen die meededen aan dit geweldige internationale experiment.

Micheal Pilarczyk, oprichter van Mastermind Academy, inspirator, schrijver en spreker
“Kennis en wijsheid begrijpelijk en toepasbaar maken, dat is de taak van de leraar, de meester. Robert Bridgeman heeft in dit boek vele universele wijsheden praktisch toepasbaar gemaakt voor coaches. Waardevol voor elke coach om te integreren in zijn of haar werkwijze, zodat het hoger bewustzijn weer onderdeel wordt van ons dagelijks bestaan.”

Ans Tros, medeoprichter en creatief directeur van SchoolvoorCoaching:
“Dit boek had ik tijdens mijn studie psychologie willen lezen. De ziel, het onbewuste intuïtieve weten en reïncarnatie werden afgedaan als onwetenschappelijk. De kracht van de Bridgeman Zelfrealisatie methode is echter dat ze methoden overstijgt en je uitnodigt eigen grenzen en kaders te verleggen. Je ontdekt hoe je terugkomt bij je bezieling en vertrouwen op je innerlijke leiding, zodat je mensen vanuit deze ervaring kunt begeleiden naar een lichter leven.”

Jan Bommerez, auteur van ‘Kun je een rups leren vliegen?’ en ‘Door de bomen het bos zien’:
“Een transformatiecoach is een soort vroedvrouw voor de wedergeboorte van de cliënt: de geboorte als het Hogere Zelf, de ‘vlinder’ die lag te slapen in de ‘rups’. Het belang van dit boek is vooral dat het een structuur geeft aan het transformatief coachen. Zonder duidelijke richting kun je vooral verdwalen in het gecompliceerde labyrint van de menselijke geest.”

OVER DE AUTEUR
Robert Bridgeman is het sprekende en inspirerende voorbeeld van hoe het is om vanuit je essentie te leven. Hij vertelt graag over zijn persoonlijke ervaringen, maar liever faciliteert hij het bewustzijn van anderen. Robert neemt je mee om de sleutel te vinden die leidt naar jouw unieke ‘zijn’; het geheim van een gelukkig en bewuster leven. Met humor en passie maakt hij de bevindingen van wetenschappelijke onderzoek begrijpelijk en reikt hij eenvoudige technieken aan die je direct kan
gebruiken in het dagelijks leven.

OVER DE BOEKPRESENTATIE 12 JUNI 2018 IN ZWOLLE
Inloop: 19:00 uur
Boekpresentatie: 19:30 uur
Borrel: 21:30 uur
Einde: 22:30 uur
Locatie: Waanders in de Broeren, Achter de Broeren 1- 3 te Zwolle
Aanmelden via: uitgeverijoorsprong.nl/bridgeman/

De pers is van harte welkom bij de presentatie, aanwezigheid kan voor 12 juni op het volgende adres worden doorgegeven: info@uitgeverijoorsprong.nl.
Voor een recensie-exemplaar of een interview kunt u contact opnemen met Justin Abrahams: 0570-611746.

OVER HET BOEK

Auteur

Robert Bridgeman

ISBN

9789461013576

Verschijningsvorm

Hardcover

Soort

Met illustraties

Taal

Nederlands

Afmetingen

17,6 x 24,6 cm

Aantal pagina’s

300

Prijs

€ 32,50